میل جنسی زنان به طور طبیعی در طول سال ها در نوسان است. میل جنسی کم یا زیاد معمولاً با شروع یا پایان یک رابطه یا با تغییرات عمده زندگی مانند بارداری، یائسگی یا بیماری همزمان است. برخی از داروهای مورد استفاده برای اختلالات خلقی نیز می توانند باعث کاهش میل جنسی در زنان شوند. میل جنسیم کم شده چیکار کنم؟
اگر بی علاقگی شما به رابطه جنسی ادامه یابد یا برگردد و باعث ناراحتی شخصی شود، ممکن است به بیماری به نام اختلال علاقه/برانگیختگی جنسی مبتلا باشید.
اما برای کمک گرفتن لازم نیست این تعریف پزشکی را رعایت کنید. اگر میل جنسی کم یا کاهش میل جنسی شما را آزار می دهد، تغییراتی در سبک زندگی و تکنیک های جنسی وجود دارد که ممکن است به شما کمک کند. برخی از داروها نیز ممکن است نویدبخش باشند.
دسترسی سریع: تشخیص ؛ درمان ؛ درمان خانگی

میل جنسیم کم شده چیکار کنم : تشخیص
طبق تعریف، اگر اغلب افکار یا میل جنسی را نداشته باشید، ممکن است به اختلال کمبود میل جنسی مبتلا شوید و فقدان این احساسات باعث ناراحتی شخصی میشود. چه با این تشخیص پزشکی مطابقت داشته باشید یا نه، پزشک شما میتواند دلایلی را که میل جنسی شما آنطور که میخواهید بالا نیست، جستجو کند و راههایی برای کمک پیدا کند.
پزشک علاوه بر پرسیدن سوالاتی در مورد سابقه پزشکی و جنسی شما، ممکن است:
- معاینه لگن: در طول معاینه لگن، پزشک میتواند نشانههایی از تغییرات فیزیکی که منجر به کاهش میل جنسی میشوند، مانند نازک شدن بافتهای تناسلی، خشکی واژن یا نقاط دردناک را بررسی کند.
- آزمایش خون: ممکن است پزشک آزمایش خون را برای بررسی سطوح هورمونی و بررسی مشکلات تیروئید، دیابت، کلسترول بالا و اختلالات کبدی تجویز کند.
- متخصص: یک مشاور متخصص یا یک درمانگر جنسی ممکن است بتواند عوامل عاطفی و رابطه ای را که می تواند باعث کاهش میل جنسی شود، بهتر ارزیابی کند.
میل جنسیم کم شده چیکار کنم : درمان
اکثر زنان از یک رویکرد درمانی با هدف علل متعددی که در پشت این وضعیت وجود دارد سود می برند. توصیه ها ممکن است شامل آموزش جنسی، مشاوره، و گاهی اوقات دارودرمانی و هورمون درمانی باشد.
آموزش و مشاوره جنسی
صحبت با یک درمانگر جنسی یا مشاور ماهر در رسیدگی به نگرانی های جنسی می تواند به کاهش میل جنسی کمک کند. درمان اغلب شامل آموزش در مورد پاسخ جنسی و تکنیک ها می شود. احتمالاً درمانگر یا مشاور شما توصیه هایی برای خواندن مطالب یا تمرینات زوجین ارائه می دهد. مشاوره زوجین که به مسائل رابطه می پردازد نیز ممکن است به افزایش احساس صمیمیت و میل جنسی کمک کند.
داروها
پزشک شما می خواهد داروهایی را که در حال حاضر مصرف می کنید بررسی کند تا ببیند آیا هر یک از آنها باعث ایجاد عوارض جانبی جنسی می شوند یا خیر. به عنوان مثال، داروهای ضد افسردگی مانند پاروکستین (پاکسیل) و فلوکستین (پروزاک، سارافم) ممکن است میل جنسی را کاهش دهند. تغییر به بوپروپیون (Wellbutrin SR، Wellbutrin XL) – نوع متفاوتی از داروهای ضد افسردگی – معمولاً میل جنسی را بهبود می بخشد و گاهی اوقات برای زنان مبتلا به اختلال علاقه/برانگیختگی جنسی تجویز می شود.
همراه با مشاوره، پزشک ممکن است دارویی برای تقویت میل جنسی شما تجویز کند. گزینه های تایید شده توسط سازمان (FDA) برای زنان قبل از یائسگی عبارتند از:
- فلیبانسرین (Addyi)، قرصی است که یک بار در روز هنگام خواب مصرف می کنید. عوارض جانبی شامل فشار خون پایین، سرگیجه، حالت تهوع و خستگی است. نوشیدن الکل یا مصرف فلوکونازول (دیفلوکان)، یک داروی رایج برای درمان عفونت های قارچی واژن، می تواند این عوارض جانبی را بدتر کند.
- برملانوتید (Vyleesi)، تزریقی است که به خودتان درست زیر پوست در شکم یا ران قبل از فعالیت جنسی پیش بینی شده انجام می دهید. برخی از خانم ها حالت تهوع را تجربه می کنند که بعد از تزریق اول شایع تر است اما با تزریق دوم بهبود می یابد. سایر عوارض جانبی شامل استفراغ، برافروختگی، سردرد و واکنش پوستی در محل تزریق است.
این داروها برای استفاده در زنان یائسه مورد تایید FDA نیستند.
هورمون درمانی
خشکی یا کوچک شدن واژن، یکی از نشانه های بارز سندرم تناسلی ادراری یائسگی (GSM)، ممکن است رابطه جنسی را ناراحت کننده کند و به نوبه خود میل شما را کاهش دهد. برخی از داروهای هورمونی که هدفشان از بین بردن علائم GSM است، میتواند به راحتتر کردن رابطه جنسی کمک کند. و راحت تر بودن در طول رابطه جنسی ممکن است میل شما را بهبود بخشد.
هورمون درمانی های احتمالی عبارتند از:
استروژن:
استروژن به اشکال مختلف از جمله قرص، چسب، اسپری و ژل موجود است. دوزهای کمتری از استروژن در کرم های واژینال و شیاف یا حلقه آهسته رهش یافت می شود. پزشک می تواند به شما در درک خطرات و مزایای هر فرم کمک کند. اما، استروژن عملکرد جنسی مرتبط با اختلال میل جنسی کمفعال را بهبود نمیبخشد.
تستوسترون:
هورمون مردانه تستوسترون نقش مهمی در عملکرد جنسی زنان ایفا می کند، حتی اگر تستوسترون در زنان به مقدار بسیار کمتری وجود دارد. تستوسترون توسط FDA برای اختلال عملکرد جنسی در زنان تایید نشده است، اما گاهی اوقات برای کمک به کاهش میل جنسی، آن را بدون برچسب تجویز می کند. استفاده از تستوسترون در زنان بحث برانگیز است. مصرف آن می تواند باعث آکنه، موهای زائد بدن و تغییرات خلق و خو یا شخصیت شود.
پراسترون (Intrarosa):
این درج واژن هورمون دهیدرواپی آندروسترون (DHEA) را مستقیماً به واژن میرساند تا به کاهش درد جنسی کمک کند. شما از این دارو هر شب برای کاهش علائم خشکی متوسط تا شدید واژن مرتبط با GSM استفاده می کنید.
اوسپمیفن (Osphena):
مصرف روزانه این قرص می تواند به تسکین علائم جنسی دردناک در زنان مبتلا به GSM متوسط تا شدید کمک کند. این دارو برای زنانی که سرطان سینه داشته اند یا در معرض خطر بالای ابتلا به سرطان سینه هستند تایید نشده است.
میل جنسیم کمه چیکار کنم : سبک زندگی و درمان های خانگی
تغییرات سبک زندگی سالم می تواند تفاوت زیادی در تمایل شما به رابطه جنسی ایجاد کند:
ورزش
تمرینات هوازی منظم و تمرینات قدرتی می تواند استقامت شما را افزایش دهد، تصویر بدن شما را بهبود بخشد، خلق و خوی شما را بهبود بخشد و میل جنسی شما را افزایش دهد.
استرس کمتر
یافتن راهی بهتر برای مقابله با استرس کاری، استرس مالی و مشکلات روزانه می تواند میل جنسی شما را افزایش دهد.
با شریک زندگی خود ارتباط برقرار کنید
زوج هایی که یاد می گیرند به شیوه ای باز و صادقانه ارتباط برقرار کنند، معمولاً ارتباط عاطفی قوی تری دارند که می تواند به رابطه جنسی بهتر منجر شود. برقراری ارتباط در مورد رابطه جنسی نیز مهم است. صحبت در مورد علاقه و ناپسندی که دارید می تواند زمینه را برای صمیمیت جنسی بیشتر فراهم کند.
زمانی را برای صمیمیت در نظر بگیرید
برنامه ریزی رابطه جنسی در تقویم ممکن است ساختگی و خسته کننده به نظر برسد. اما اولویت دادن به صمیمیت می تواند به بازگرداندن میل جنسی شما کمک کند.
کمی چاشنی به زندگی جنسی خود اضافه کنید
موقعیت جنسی متفاوت، زمان متفاوتی از روز یا مکان متفاوتی را برای رابطه جنسی امتحان کنید. از شریک زندگی خود بخواهید که زمان بیشتری را به پیش از شروع رابطه اختصاص دهد. اگر شما و شریک زندگیتان آماده آزمایش هستید، اسباب بازی های جنسی و فانتزی می توانند به احیای مجدد میل جنسی شما کمک کنند.
عادت های بد را کنار بگذارید
سیگار کشیدن، مواد مخدر غیرقانونی و الکل زیاد همگی می توانند میل جنسی شما را کاهش دهند. کنار گذاشتن این عادات بد ممکن است به تقویت میل جنسی و بهبود سلامت کلی شما کمک کند.
بیشتر بخوانید:خواص دانه چیا برای پوست صورت، مو و سلامتی
مرتبط:میل جنسیم کم شده چیکار کنم میل جنسیم کم شده چیکار کنم نی نی سایت میل جنسیم کم شده چیکار کنم نی میل جنسیم خیلی کم شده چیکار کنم چگونه میل جنسیمان را کم کنیم؟ میل جنسیم کم شده چی بخورم چرا میل جنسیم کم شده است میل جنسیم کم شده چرا چگونه میل جنسیمان را تقویت کنیم چیکار کنم که میل جنسیم کم بشه میل جنسیم از بین رفته افزایش میل زنان افزایش میل مردان افزایش میل بانوان چگونه شهوتمان را کاهش دهیم چند وقته میل جنسیم کم شده میل جنسیم کمه چیکار کنم,8